Morotsbiffar och couscous, en avokado och så en jättegod och supernyttig äppelpaj, det är bara massor av äppelbitar och så havregryn och hyvlad mandel, kanel, vaniljsocker och lite smör över och in i ugnen på 200C tills äpplena blivit mjuka. Kan ätas som den är eftersom den blir saftig, både godare och roligare än en frukt som efterrätt!
måndag 9 februari 2009
Morotsbiffar med avokade & couscous och äppelpaj
Morotsbiffar och couscous, en avokado och så en jättegod och supernyttig äppelpaj, det är bara massor av äppelbitar och så havregryn och hyvlad mandel, kanel, vaniljsocker och lite smör över och in i ugnen på 200C tills äpplena blivit mjuka. Kan ätas som den är eftersom den blir saftig, både godare och roligare än en frukt som efterrätt!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar